top of page
over ons.

wie

DSC04047.jpg

Ik ben Thomas en het idee achter Gewoon Onderweg bedachten ik en mijn vriendin Francesca samen tijdens de bouw van onze allereerste bus.   

Beiden afgestudeerd als industrieel ontwerpers combineren we een grote productkennis met een onvoorwaardelijk geloof in eenvoud, de liefde voor het ontdekken van de wereld en een passie voor genieten. Met deze kernwaarden in het achterhoofd willen wij jouw project op maat doen uitgroeien tot een authentiek, persoonlijk verhaal. Wie jullie zijn, maar ook hoe wij in het leven staan als onderneming, zal zo altijd vertaald worden in de uitwerking van jullie camper.

wat

campers.

De absolute hoofdbezigheid van Gewoon Onderweg is het creëren van campers op maat.

Er wordt uiteraard rekening gehouden met de persoonlijke wensen, maar we zullen steeds proberen om zo veel mogelijk elementen uit het plan te herleiden tot de kern.

 

Die sobere optiek zorgt voor pure ervaringen tijdens het reizen. Bovendien is het ook voor jullie als klant de meest voordelige aanpak.
 

Wij bieden hulp aan op verschillende manieren:
 

  • volledig ontwerp en ombouw van een camper

  • hulp en advies aan zelfbouwers

  • atelier ruimte (+machines) ter beschikking stellen voor zelfbouwers

  • ...

Wij zijn tevens een COP-erkende instantie en kunnen jullie dus bijstaan bij alle aanpassingen en keuringen die niet altijd meer door de zelfbouwer mag gedaan worden. 

Ook zijn wij verdeler van verschillende merken en producten, specifiek voor campers. Aarzel dus niet om ons meer info te vragen.
 
 

klik hier om alvast geïnspireerd te raken 

andere.

Ook voor andere projecten kan je terecht bij Gewoon Onderweg.
Contacteer ons vrijblijvend om jouw idee te bespreken.

 

klik hier voor andere projecten op maat

hoe

Gewoon Onderweg heeft als doel om gebruiksvriendelijke en multifunctionele objecten te maken met kwalitatieve en duurzame materialen.

 

Die missie wordt aangewakkerd door de belangstelling voor minimalisme en ecologie. In die filosofie wordt de beleving door ons altijd op de eerste plaats gezet. Op die manier wil Gewoon Onderweg ieder concept zoveel mogelijk herleiden tot de essentie om de ontworpen voorwerpen te laten uitblinken in hun eenvoud.

 

Wat je kan doen met jouw uitgewerkt idee is volgens die visie altijd meer waard dan hoe het voorwerp er uitziet.

Zit je nog met vragen?
Aarzel dan niet op contact op te nemen via het formulier of via info@gewoononderweg.com

Gewoon Onderweg is gevestigd in de MUSTER site in Heule (Kortrijk)

bottom of page